Başkan Soyer: 6 üniversitede 35 bin kişilik yemek dağıttık

Başkan Soyer: 6 üniversitede 35 bin kişilik yemek dağıttık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öğrenciler için hayata geçirilen sıcak yemek dağıtımı ile bir haftada 35 bin öğrenciye destek verildiğini açıkladı.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencilerine destek olmak için sıcak yemek dağıtımına bu yıl da devam ediyor. Üniversitelerin yakınlarına kurulan 6 noktada sıcak yemek dağıtımıyla, derinleşen ekonomik krizden en çok etkilenen gençlere destek veriliyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından 9 Ekim'de başlayan sıcak yemek dağıtımına ilişkin yaptığı paylaşımda; 6 üniversitede bir haftada toplam 35 bin öğrenciye yemek dağıtıldığını belirtti. Soyer, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Döneme hızlı bir giriş yaptık. 9 Ekim'de başlattığımız üniversitelerde sıcak yemek dağıtımı uygulamamız ile 6 üniversitede 35.000 kişilik yemek dağıttık. Hafta içi her gün bekleriz gençler. Afiyet olsun."

06102023-131757-4.jpg

SICAK YEMEK DAĞITIMI NERELERDE YAPILIYOR?

Sıcak yemek dağıtımı, Ege Üniversitesi Metro İstasyonu çıkışı, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü karşısı, İ.Y.T.E Kampüsü, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü, Demokrasi Üniversitesi ve Bakırçay Üniversitesi’nde hafta içi her gün 17.00-19.00 saatleri arasında yapılıyor.

f8tigiqxyaeykuf-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.