Başkan Tekin: Şehri yaşatan da gösteren de meydanlardır

Başkan Tekin: Şehri yaşatan da gösteren de meydanlardır

Torbalı'da inşasına devam edilen meydan ve otopark projesinde gelinen noktayı incelemek amacıyla sahaya inen Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin; "Şehri yaşatan da gösteren de meydanlardır" dedi.

MEDYA EGE - Torbalı'nın 'Mega Projesi' olarak adlandırılan meydan ve otopark projesinin inşasında, çalışmalar hız kesmeden devam ederken Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, çalışmalarda gelinen son aşamayı incelemek amacıyla sahaya indi.

f8zrri1xaaaj2ss.jpg

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Tekin, yaptığı paylaşımda; "Kentler Meydanlarıyla Anılır...Şehri yaşatan da gösteren de meydanlardır… Tarım ve sanayinin kenti, gün geçtikçe gelişen ve büyüyen ilçemiz Torbalı’mıza hem güzellik hem de vizyon katacak, şehir merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu büyük oranda azaltacak, altı iki kat otoparklı meydan projemizde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor…" ifadelerine yer verdi.

f8zrri4w8aacbab.jpg

PARK YERİ SORUNU BÜYÜK ORANDA ÇÖZÜLECEK

Günün her saatinde farklı kullanıcı gruplarına hitap edebilecek açık sosyal alanlar ve meydan; özellikle park yeri problemlerini çözecek bir otopark düzenlemesi amacıyla yola çıkan Torbalı Belediyesi, kısa süre içerisinde Torbalı’yı değiştirecek projeyi hayata sokmuş olacak. Eski belediye binasının olduğu alana büyük bir kompleks inşa edecek olan Torbalı Belediyesi, böylelikle hem ilçeye çok modern bir meydan kazandıracak, hem de park yeri sorunu da büyük oranda çözülecek.

f8zrri0xoaaeu-g.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.