Başkan Tugay Karşıyaka esnafının konuğu oldu

Başkan Tugay Karşıyaka esnafının konuğu oldu

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka çarşısı esnafıyla bir araya geldi.

MEDYA EGE- Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka çarşısında çalışan esnafın konuğu oldu. Çarşının Kemalpaşa Caddesi bölümünün revizyonu için bir süredir çalışmalarda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, konu ile ilgili esnafı bilgilendirdi.

ffhemjix0acwkf0.jpg

Esnafla fikir alışverişinde bulunan Başkan Tugay, ortak hedeflerinin Karşıyaka çarşısının daha iyi hale gelmesi olduğunu ile getirdi.

ffhemxhwiaefb52.jpg

Başkan Tugay, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Karşıyaka’mızın kalbi olan çarşımızın revizyonu için uzun süredir hazırlanıyoruz. Çalışmalarımızın sonunda belirlenen yol haritası ve tasarımlarla çarşımızı yenilemeye başlıyoruz. İlk çalışma alanımız çarşı ana caddesi ( Kemalpaşa Caddesi ) olacak. Üstyapı renovasyonuyla beraber altyapı da büyük ölçüde yenilenecek. Bugün bizi düzenledikleri kahvaltıyla konuk eden bir grup çarşı esnafımızla geçmişten bugüne, bugünden yarına çarşı hakkında sohbet ettik. Karşıyaka çarşısının daha iyi bir hale gelmesi hepimizin ortak hedefi" ifadelerine yer verdi.

ffhemvdxwaermxk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.