Başkan Vekili Pehlivan’dan Hamza Dağ’a ziyaret

Başkan Vekili Pehlivan’dan Hamza Dağ’a ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı ziyaret eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, "Kıymetli Genel Başkan Yardımcımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ı AK Parti Genel Merkezi'nde ziyaret etti.

Başkan Vekili Pehlivan, ziyarete ilişkin paylaşımında İzmir Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ’ı, Bergama Belediye Başkanımız Hakan Koştu ile birlikte Genel Merkezimizde ziyaret ettik. Kıymetli Genel Başkan Yardımcımıza nazik kabulleri için teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

fm63ovvxsaamfzm.jpg

Başkan Koştu ise paylaşımında "AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ'a Ankara'da istişarelerde bulunmak üzere Menemen Bld. Bşk.V. Aydın Pehlivan'la birlikte ziyarette bulunduk. Bergama'mız için her zaman bize destek olan Genel Bşk. Yardımcımız Hamza Dağ'a teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.