Başkan Yıldız: Çiğli’mizi birlikte kalkındıracağız

Başkan Yıldız: Çiğli’mizi birlikte kalkındıracağız

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, güne esnaf ziyaretleriyle başladı. Başkan Yıldız, ziyaretlerinde “Çiğli’mizi birlikte kalkındıracağız!” dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, ziyaretlerine devam ediyor. Güne Harmandalı İnönü Mahallesi’nde esnaf ziyaretleriyle başlayan Yıldız, sorun ve talepleri dinledi. Başkan Yıldız, o anları sosyal medya hesabından “Güne; Harmandalı İnönü Mahallesi'nde esnafımızla başladık. Tüm paylaşımları için teşekkürler” notuyla paylaştı.

Başkan Yıldız, paylaşımının devamında “Harmandalı İnönü Mahallesi’nde Muhtarımız Pınar Yiğitoğlu’nun eşliğinde esnaflarımızla buluştuk. Esnaflarımızdan Yılmaz Beytaş’ın düzenlediği kahvaltıya katılarak Çiğli ve harmandalı için görüşlerini paylaşan tüm dostlara teşekkürler. Çiğli’mizi birlikte kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Yıldız, Çiğli Kaymakamı Fatih Görmüş’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Yıldız, “Çiğli Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş’ü ziyaret ettik. İlçemizin sorunları ve çözüm yollarına yönelik görüş alışverişi; içtenliği ve yapıcı yaklaşımı için teşekkür ederim” dedi.

2.jpeg

Başkan Yıldız, ardından Çiğli Belediyespor oyuncularıyla bir araya geldi. Yıldız, paylaşımında şu ifadeleri kullandı.

“Geçmiş yıllarda, Çiğli Belediyespor formasını başarıyla terleten sporcularımız; çocukluk arkadaşım Üzeyir Işık Ulaş Şengezer, Cem Akar ve Hakan Taş ile bir araya geldik. Gençlerimizin sporla bağını güçlendirmek üzere yapılabileceklerle ilgili görüşleri, ziyaretleri ve forma hediyeleri için teşekkür ederim.”

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.