Başkan Yıldız: Kadınların kent yönetiminde aktif olduğu Çiğli’yi birlikte inşa edeceğiz

Başkan Yıldız: Kadınların kent yönetiminde aktif olduğu Çiğli’yi birlikte inşa edeceğiz

Tebrik ziyaretlerini kabul eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Kadınların kent yönetiminde aktif olduğu Çiğli’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, seçim sonrası tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli Kadın Kolları Başkanı Hatice Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırlayan Yıldız, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Başkan Yıldız, paylaşımında “CHP Çiğli Kadın Kolları Başkanımız Hatice Tanrıverdi ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Kadınların hayatın her alanında aktif olduğu ve kent yönetimine dahil edildiği bir Çiğli'yi hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

1-002.jpeg

Çiğli Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Büyükgöl ve yönetimini de makamında ağırlayan Başkan Yıldız, ziyarete ilişkin paylaşımda bulunarak “Çiğli Çevre Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Büyükgöl ve yönetimini belediyemizde ağırladık. İlçemizin sivil toplum gücünü; tüm derneklerimizi kucaklayarak kent yönetimine dahil eden anlayış ve uygulamalarla yolumuza devam edeceğiz” notunu düştü.

2-003.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.