Başkan Yılmazlar'a ' Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı' ödülü

Başkan Yılmazlar'a ' Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı' ödülü

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından düzenlenen ödül töreninde Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’a ‘Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı' ödülü verildi.

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (Kamu-Der) düzenlediği ve 2023’ün enlerinin seçildiği Kamu-Der Geleneksel Ödül Töreni’nde, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, ‘Yılın En Başarılı İlçe Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

f4a95dd7-b3d2-48d6-aa34-012377fa3aa7.jpg

Başkan Yılmazlar, amcasının oğlunun vefatı sebebiyle törene katılmazken Beydağ adına ödülü Ankara İzmirliler Dernek Başkanı, Milletvekili danışmanı Yasin Aksu teslim aldı.

1fd0cef6-e8fd-44ed-ac0b-0bf071a83732.jpg

Başkan Yılmazlar yaptığı açıklamada, “Bu ödülü bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Beydağ’da yaşayan yurttaşlarımız adına aldık. Beydağ’ımız için, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu gururu yaşamamızda büyük özveri gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma ve ödüle layık gören Kamu-Der kurucu Genel Başkanı Cevdet Baştuğ’a, KAMU-DER Yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

7cbd79b6-0017-4a9f-83b0-f41c95583d85.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.