BAYRAM COŞKUSU DİKİLİ SOKAKLARINDA

BAYRAM COŞKUSU DİKİLİ SOKAKLARINDA

Başkan Tosun, Dikili ve Çandarlı hizmet binalarında düzenlenen törenlerde çalışma arkadaşları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Neşe dolu bir ortamda geçen bayramlaşma törenlerine Dikili Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Elibol ile meclis üyeleri ve bürokratlar da katılarak, Başkan Tosun’a eşlik etti.

Belediye hizmet binalarında gerçekleştirilen bayramlaşma törenlerinin ardından Dikili ilçe merkezi ile Çandarlı sahil esnafını ziyaret eden Başkan Tosun, sevgi, dayanışma ve hoşgörü mesajları verdi. Başkan Tosun’un sürpriz bayram ziyareti kapsamında oldukça mutlu olan esnaf ve vatandaşlar Başkan Tosun’a sıcak ilgi gösterdiler.

Bayramlaşma töreni ile gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde huzur, mutluluk ve huzur temennilerinde bulunan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ‘Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Sen, ben diye ayıranlara inat daha fazla kenetlenmeliyiz’ dedi. Başkan Tosun, “Bugün çalışma arkadaşlarımızla, muhtarlarımızla yani tüm ailemizle bayramlaştık. Aşı için, ekmeği için bayram demeden çalışmak zorunda kalan esnafımızın ayağına giderek, bayramlarını kutladık.

 

2014 yerel seçimleri öncesinde “Sözümüz var; Dikili’de sevgi kazanacak” diyerek Dikili halkımızdan görev talep etmiştik. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, her anımızda bu misyonumuzun ışığında hareket ediyoruz. Bu bayram gününde çalışanlarımızla, halkımızla, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizle ve esnafımızla tek yürek olup, bayramın mutluluğu doyasıya yaşamak bizler için büyük gururdur. Çalışma arkadaşlarıma, tüm halkımıza ve esnafımıza sevgi şiarıyla kutladığımız nice nice bayramlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.