Blizzard’dan mobil Diablo 3 sürprizi!

Blizzard’dan mobil Diablo 3 sürprizi!

Blizzard cephesinde merakla beklenen Diablo 4 için çalışmalar devam ediyor. Şirket sabırsızlanan hayranlar için ise mobil Diablo 3 diyebileceğimiz Diablo Immortal ile büyük bir sürpriz yapmış oldu.

Diablo Immortal ile şirket her geçen gün büyüyen mobil oyun pazarında, pastadan büyük bir dilim almanın peşinde. Peki ama bu yeni Diablo oyunu nasıl olacak?

Blizzard oyun dünyasının en büyük firmalarından biri. Diablo ve Warcraft serileriyle RPG ve Online RPG oyun pazarında hatırı sayılır bir kitleye hitap ediyor.

Firmanın her iki oyunu da uzun yıllara dayanıyor ve gün geçtikçe de daha fazla RPG tutkununu kendine çekmeye devam ediyor. Şirket bu popülaritesini şimdi de Immortal ile daha da arttırmanın peşinde.

Geliştirilen oyunun henüz ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Ancak Blizzard tarafından paylaşılan oynanış  ve sinematik video heyecanlanmak için fazlasıyla yeterli. Blizzcon‘da paylaşılan videolar Diablo hayranları arasında da büyük bir heyecan uyandırdı.

Oynanış videosuna bakılırsa Immortal‘ın tam anlamıyla mobil Diablo 3 oyunu olduğunu görüyoruz. Oynanış şekli, alıştığımız gibi üstten bakış ve durmayan bir aksiyon ile Immortal klasik Diablo özelliklerine sahip olacak gibi.

Bugünün birçok online RPG oyununa ilham kaynağı olan Diablo, Immortal ile mobil oyun pazarında da dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.