Bornova Belediyesi meme kanserine dikkat çekiyor

Bornova Belediyesi meme kanserine dikkat çekiyor

Bornova Belediyesi, 1 - 30 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı sebebiyle, farkındalık yürüyüşü ve söyleşi gerçekleştirecek.

MEDYA EGE - Özellikle kadınlara yönelik düzenlediği farkındalık etkinliklerini sürdüren Bornova Belediyesi, 1 - 30 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla etkinlikler düzenleyecek.

Etkinlikler kapsamında; ilk olarak 19 Ekim günü saat 14.30'da Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Bornova Belediye Binası önünden başlayacak olan yürüyüş, Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi önünde sonlanacak. Yürüyüşün ardından Kültür ve Sanat Merkezi'nde Op. Dr. Cüneyt Tuğrul'un katılımıyla saat 15.00'te, 'Meme Kanserinde Doğru Bilinen Yanlışlar' konulu bir söyleşi düzenlenecek.

Erken teşhis yoluyla, hastalığın erken evrede fark edildiğinde tedavi başarısının arttığına dikkat çeken ve bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlayan Bornova Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Erken teşhis hayat kurtarır' bilinciyle, sağlığınızı önemseyin ve sevdiklerinizi bilinçlendirin. Meme kanseriyle savaşan tüm güçlü kadınlara saygı ve sevgiyle!"

f8kafoswgaaplas.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.