CHP Foça Örgütü'nden Tandoğan mitingine çağrı

CHP Foça Örgütü'nden Tandoğan mitingine çağrı

CHP Foça İlçe Örgütü, yaptığı basın açıklamasıyla, tüm vatandaşları Ankara Tandoğan'da yapılacak mitinge davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Örgütü başta gençler olmak üzere tüm vatandaşları 14 Ocak Pazar günü Ankara Tandoğan'da yapılacak mitinge davet etti. Yapılan basın açıklamasında iktidarın yanlış politikaları, inat ve hırsla hareket etmesi sonucu, ekonomide, hukukta, eğitimde ve demokraside her geçen gün daha büyük yaralar oluştuğu iddia edildi. “Kötü gidişe 'Dur' demek, geleceğimize, demokrasimize, Anayasa'ya, emeğimize ve ekmeğimize sahip çıkmak için herkesi Tandoğan'a çağırıyoruz” denildi.

70164e28-1e74-4057-992c-9f22ead114b1.jpg

CHP Foça İlçe binasında yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın açıklamasını İlçe Başkanı Esen Çeşmeci okudu. Esen Çeşmeci; “Ülkemiz AKP iktidarının ve sarayın yanlış politikaları, inatla ve intikam alma hırsıyla hareket etmesi sonucu, ekonomide, hukukta, eğitimde ve demokraside her geçen gün daha büyük yaralar almaktadır. Halkımız, yeni krizler ve adaletsizlik yüzünden yoksullaşmakta, fırsat eşitliğinden uzaklaşmakta, adalete olan inancını kaybetmektedir. Anayasa mahkemesi kararlarının, tanınmaması yönünde verilen son karar, ülkemizin geleceğine, cumhuriyetimize ve Anayasamıza vurulan büyük bir darbedir. Yaşanan her yargı krizinde, ülkemizde adalete olan inanç tükenmekte, uluslararası alanda ülkemizin itibarı yok edilmekte, yoksulluk ve açlık sınırında yaşam savaşı veren insanlarımızın kursağındaki lokmalar eksilmektedir.

CHP Foça İlçe Başkanlığı olarak, tüm halkımızı, özellikle gençlerimizi, Cumhuriyetimizle, Anayasamızla hesaplaşmaya kalkanlara, halkımızın kursağındaki lokmalara göz dikenlere, saraylarda, sırça köşklerde yaşarken emekliyi, işçiyi, gençlerimizi açlığa terk edenlere, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı Anayasal darbe yapanlara dur demek için, geleceğimize, demokrasimize, anayasaya, emeğimize ve ekmeğimize sahip çıkmak için, 14 Ocak Pazar günü, Saat 13.00’te, Ankara Tandoğan Meydanı’na çağırıyoruz. O gün ülkesine, çocuklarının geleceğine sahip çıkmak için Ankara’ya gelmek isteyen tüm vatandaşlarımızı Ankara’ya götüreceğiz” dedi.

Esen Çeşmeci mitinge katılmak isteyen vatandaşların ilçe başkanlıklarına isimlerini yazdırabileceğini sözlerine ekledi.

chp-foca-yonetim.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.