CHP Narlıdere Gençliğinden "HAYIR" kahvaltısı

CHP Narlıdere Gençliğinden "HAYIR" kahvaltısı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İzmir Gençlik Örgütleri pazar günü 11.00'da, Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) CHP Narlıdere Gençlik Kolları'nın düzenlediği referandum öncesi moral ve motivasyon kahvaltısında bir araya geldi.

 

CHP İzmir 1. bölge milletvekili Musa Çam, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat, CHP MYK üyesi Mustafa Evsen, CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve CHP İzmir gençlik örgütleri toplantıda hazır bulundu.Yaklaşık 250 kişinin katıldığı moral ve motivasyon toplantısında, marşlar ve şarkılar eşliğinde coşan CHP'li gençler, referandum öncesi birlik  ve beraberlik mesajları verdi.

16 Nisanda diktaya karşı sandıkta olacağız

Açılış konuşmasını yapan, CHP Narlıdere Gençlik Kolları başkanı Dolunay Bayer, "94 yıllık dev çınarın filizleri olarak buradayız, yarın sokaklarda, 16 Nisanda diktaya karşı sandıkta olacağız. Gençler olarak her zaman mücadelenin en önünde yer almaktan gurur duyduk ve duyacağız. Ali İsmail'in, Berkin'in, Abdullah'ın, Ethem'in ve nicelerinin başlattığı  Gezi Ruhu'nu Samsun'dan aldığımız ışıkla ilelebet yaşatacağız. Denizlerin Erdalların yaktığı özgürlük meşalesini bizlerde, gelecek genç nesillere bırakmanın onurunu her zaman yaşayacağız" dedi.

Sizler bizlerin geleceğisiniz

Toplantıda söz alan CHP 1. bölge milletvekili Musa Çam, gençlik anılarından ve yaşadığı zorluklardan bahsederken "Sizleri gördükçe mutlu oluyorum, duygulanıyorum. Sizin gibi gençlik kollarından gelen bir ağabeyinizim.  Zorluklar yaşadım, haksızlıklara uğradım. Küsmedim, daha çok çalıştım. Sizlerde küsmeyeceksiniz, çalışacaksınız. Sizler bu partinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceklerisiniz. Yılmadan çalışacaksınız" diyerek  CHP'li gençleri motive etti. Sözlerine CHP Narlıdere Gençlik Kollarına düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür ederek son veren Çam,  programı dahilinde olan diğer etkinliklere katılmak üzere salondan ayrıldı.Sonrasında sırasıyla söz alan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Narlıdere İlçe Başkanı Mehmet Şahin Fırat, CHP MYK Üyesi Mustafa Evsen ve CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, birlik , beraberlik ve referandum öncesi mücadele mesajları vererek kahvaltıyı düzenleyen CHP Narlıdere Gençlik Kolları'na teşekkür ettiler.CHP Narlıdere Gençlik Kolları'nın düzenlediği moral ve motivasyon kahvaltısının sonunda, adeta bir dayanışma yumağı oluşturan gençler, referandum öncesi birliktelik fotoğrafı çekildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.