Çiğli Belediyesi, bahar temizliğine devam ediyor

Çiğli Belediyesi, bahar temizliğine devam ediyor

Bahar temizliğine hız kesmeden devam eden Çiğli Belediyesi temizlik işleri ekipleri, ilçe genelindeki yeşil alanlarda ot biçme ve kosa temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Nilda Altın Okay- Çiğli Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte yürütülen çevre temizliği çalışmaları hız kazandı. Temizlik İşleri ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizliğe, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Mahalle Muhtarı Veli Aba da katıldı. Yol ve kaldırım kenarları ile atıl arazilerde devam eden kosa temizliği çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gümrükçü, Muhtar Aba'dan vatandaşların ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı.

fsjhodax0am5m50.jpg

Çevre temizliğinin önemine her fırsatta değinen Başkan Gümrükçü, temizlik çalışmasına ilişkin paylaşımında "Bahar temizliğimiz sürüyor. Atatürk Mahallesi’nde yol ve kaldırım kenarları ile atıl arazilerde devam eden kosa temizliği çalışmalarını yerinde inceledik. Mahalle Muhtarımız Veli Aba’dan vatandaşların ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldık." ifadelerine yer verdi.

fsjhytfxmaacehe.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.