Çilingir Sofrasındakilerden Kılıçdaroğlu Savunma İstedi İddiası

Çilingir Sofrasındakilerden Kılıçdaroğlu Savunma İstedi İddiası

Suriye sınırını denetleme amacıyla gönderildikleri bölgede rakı sofrası kuran CHP'li İl Başkanlarından Kılıçdaroğlu savunma istedi iddiası...

Güneş'in haberine göre CHP Liderinin o sofraya oturan il başkanlarından savunma istediği öne sürüldü. Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla sınırı incelemeye giden ancak bölgede felekten bir gece çalan CHP'li heyete tepkiler çığ gibi büyüdü. Bölgeden şehit haberlerinin geldiği günlerde CHP'lilerin rakı sofrasında davullu zurnalı eğlence düzenlemesine parti içinden de "bu kadar da olmaz" sesleri yükseldi.

PARTİYİ TEMİZLEYECEKTİ AMA...

Kılıçdaroğlu, 30 Mart 2014'teki yerel seçim hezimetinden hemen sonra, "Partide Rakı sofralarında Türkiye'yi kurtaran elitistler var. CHP'yi bunlardan temizleyeceğim. Bana çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil" demişti. Kılıçdaroğlu'nun bu son skandal nedeniyle çok sinirlendiği hatta, sınırda rakı sofrası kuran il başkanlarının savunmasının alınmasını istediği iddia edildi.

Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu'nun da aralarında bulunduğu heyet kasaplık yapan CHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Polat'ın evinde kurulan çilingir sofrasında eğlenirken Türkiye o gün verilen 10 şehidine ağlıyordu. Şehit cenazelerinin olduğu bir günde yapılan eğlenceye tepki gösteren bazı partililer, "Bunlar da bizim partinin kriptoları. Şehit cenazelerine katılacaklarına rakı sofrasında çalgıyla çengiyle eğleniyorlar. Kabul edilecek bir durum değil. Bir tarafta 10 tane şehit bir tarafta bizim heyetin eğlencesi" diye tepki gösterdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.