Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir Programı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir Programı belli oldu

9 Haziran'da İzmir'e gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Efes-2022 Tatbikatını izleyecek ve AK Parti İzmir Teşkilatı ile buluşacak.

İzmir bu yıl ilk kez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlayacak. 9 Haziran Perşembe günü (yarın) İzmir'e gelecek olan Erdoğan, önce Seferihisar ilçesinde düzenlenen EFES-2022 Tatbikatı'nı izleyecek, ardından AK Parti İzmir Teşkilatı ile buluşacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın eşlik etmesi bekleniyor.

3396487-810x458.jpg

Öte yandan AK Parti İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programı için hazırlıklar başladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Fuar İzmir'de buluşmanın gerçekleşeceği Fuar İzmir'deki A Holü'ndeki hazırlıkları yerinde inceledi. AK Parti İzmir tarafından organize edilen Teşkilat Buluşması Perşembe günü saat 16.00'da gerçekleşecek.

fupvgdpwqaa8bf6.jpg

Sürekli sosyal medya hesabından, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleştireceğimiz “Teşkilat Buluşması” programımız öncesinde Fuar İzmir Gaziemir A Holü’nde incelemelerde bulunduk. İzmir hazır! Heyecanla, özlemle ve coşkuyla liderimizi bekliyoruz" mesajını paylaştı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.