DELİLER  GİBİ ÖZLEDİM

DELİLER  GİBİ ÖZLEDİM

Marmaris Club  Andromeda ‘da sahneye çıkan,pop müzik sanatçısı İrem Derici, performansı ve sahne şovuyla  herkesi coşturdu.

Sahnede neşeli ve enerjik oluşu dinleyenlerin takdirini aldı.Hayranlarına tam  bir müzik ziyafeti geçiren İrem Derici zaman zaman basın medyada selülitleriyle ilgili çıkan haberleri dikkate almadığını gülüp geçtiğini söyledi.

Sizlerin Sayesinde  Buradayım

Samimi konuşmasıyla geceye renk katan İrem derici “ sizlerin sayesinde buradayım . Burada olmanız bana güç katıyor. Müthişsiniz hep beraberiz ,harikasınız.”dedi.

Deliler Gibi Özledim

Her defasında Marmaris’e hayran olduğunu dile  getiren sanatçı, fırsat buldukça tatil yaptığını söyledi.“Marmaris çok özel bir şehir, Deliler gibi Marmaris’i özledim.” Dedi…

Sosyal Projeye Destek

Sanat Danışmanlığını Zihni Göktay Şevket Çoruh Proje Danışmanlığını Ruhi Özcan Selçuk Gümüş  Ali Yücel Güler yazarı yönetmeni  Zahrettin Çelik üstlendiği Kazasız Kul Olmaz  iş ve trafik kazalarına  dikkat çeken farkındalık projesine destek sözünü veren sanatçı” Kazasız Kul olmaz projesi kazaların azalması için canı gönülden destekliyorum “dedi

Dansçısına  jest

İrem Dericinin dansçısı Reyhan 30 yaşını sahnede kutladı ve onore etti.  “ Reyhan benle  dalga geçiyordu 30 oldun filan. Bak sende 30 yaşına girdin .Hoşgeldin kafası yeni yerine geldi. “dedi. Gecede kendi şarkılarının dışında Tarkan Ajda Pekkan  eserleriyle beğeni topladı. Dj Serkan Ceylan performansıyla geceyi bitirdi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.