Efes Selçuk'ta 23 Nisan Çocuk Şenliği dolu dolu geçti

Efes Selçuk'ta 23 Nisan Çocuk Şenliği dolu dolu geçti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Efes Selçuk’ta Çocuk Şenliği ile kutlandı. “Çocuklar Özgürdür, Sokak Oyunlarıyla Büyür” sloganı ile Pazar Yerinde düzenlenen şenlik renkli anlara sahne oldu.

Efes Selçuk’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Efes Selçuk Belediye Bandosu eşliğinde meclis üyeleri ve partilileri ile birlikte katıldı.

23-nisan-efes-selcuk-25.jpeg

Çelenk sunum töreninin ardından 23 Nisan sebebiyle koltuğunu Cumhuriyet İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Cansu Korkmaz’a bırakan Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Cansu Başkan’ın önerilerini ve isteklerini meclis üyeleri ile birlikte dinledi.

Tören Alanında İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen resmi programın ardından Pazar Yerine gelen çocuklar ve aileler Çocuk Şenliği kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı.

23-nisan-efes-selcuk-20.jpeg

KURSİYERLER BEĞENİ TOPLADI

Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi kursiyerlerinden oluşan bando takımının alana girişiyle başlayan şenlikte Efes Selçuk Belediyesi Drama Kursu öğrencileri “Andımızı” okudu. Prof. Dr. İsmail Aka Kütüphanesi ve Sosyal Etkinlik Merkezi kursiyerleri performansları ile Çocuk Şenliğine renk kattı. Merkezdeki enstrüman ve ritim kurslarına katılan öğrenciler performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı. Efes Selçuk Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Modern Dans Ekibi de Çocuk Şenliği’nde başarılı performanslar sergiledi.

23-nisan-efes-selcuk-13.jpeg

Yoğun katılımla gerçekleşen Çocuk Şenliği’nde düzenlenen eğitici atölyelere katılan ve çeşitli oyunlar oynayan çocuklar akşam saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Alana kurulan stantlardan özellikle yüz boyama standı büyük ilgi gördü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Atatürk tarafından kendilerine armağan edilmesinden mutluluk duyduklarını belirten çocuklar akşam saatlerine kadar Çocuk Şenliği’nin tadını çıkardılar.

23-nisan-efes-selcuk-14.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.