Eski başkandan yeni başkana sert yanıt: Ağlamayı bırakın icraata gelin!

Eski başkandan yeni başkana sert yanıt: Ağlamayı bırakın icraata gelin!

Kiraz Belediye Başkanı Nasuh Coşkun'un belediyenin borcuna yönelik açıklamalarının ardından eski Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu'dan bir yanıt geldi. Kutlu, "Ağlamayı bırakın icraata gelin!" dedi.

ANIL ARABACI / MEDYA EGE – Eski Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, yeni Başkan Nasuh Çoşkun’un açıklamalarına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Kutlu, Çoşkun’a seslenerek, “Siz icraat yapmayıp borç bırakan kendi belediyelerinizle övünün” dedi.

baskan-saliha-ozcinar-1024x684.jpg

Kutlu’nun açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

“Bir aya yakın oldu hala borç var diye ona buna paylaşım yaptırın. Şu an biz görevde olsak 400 tır taşımız geliyordu, düğün salonlarımız devam ediyordu. Bizim yaptığımız tesislere oturarak resim çekilerek olmuyor bu işler. Beyler icraat bekliyoruz hadi bakalım.

Birde hala niye bir saldırı var anlamadım. Seçimi kaybetmiş gibi saldırıyorsunuz. Haklısınız kaybettiniz. Çünkü anca oy alırsınız. Sevgi içten olan bir şey. O da biz de var ve vatandaşımla karşılıklı. Bana bu sevgi kazandırır. Ağlamayı bırakın icraata gelin.

Halı sahalar, hayvan pazarı, gençlik merkezi, üniversite, TOKİ, hastane çevreyolu, hayvan barınağı, 2 milyona yakın parke taşı, doğalgaz, etüt merkezi, her mahalleye düğün salonu, soğuk hava deposu, kapalı pazaryeri, yurt yapımı iş makinası alımları… Daha da sayarım... Siz kendi icraat yapmayıp borç bırakan belediyelerinizle övünün!

İlk günden beri sustum her terbiyesiz davranışınıza. Edep biz de Allah’a şükür atadan kalma. Evimin önünde bira şişeleri kırdınız sustum, kanıtları da kamera kayıtlarında. Ona da inanmazsınız şimdi. Malum zihniyette hem de Ramazan günü bir sürü tehdit ettiniz sustum. Aracımı hala takiptesiniz sustum. Ailemden ve özellikle çocuğumdan uzak durun. Ben hizmet ettim, herkes beni bilir. Evime, aileme vakit bile ayıramadım. Çocuğumdan uzak durun. O zaman bir anne olurum!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum