Filistin'de ölen müslümanlar için yemek hayrı düzenlendi

Filistin'de ölen müslümanlar için yemek hayrı düzenlendi

İsrail’in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılar sonucu şehit olan Filistinli Müslümanlar için ihtiyaç sahibi, dul ve yetim ailelere yemek dağıtımı yapılarak dua edildi.

Konak'ta bulunan Emir Sultan Türbesi’nde, Kur’an’a Hizmet Derneği tarafından İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında ölen Filistinli Müslümanlar için yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

aw053214-03.jpg

Kur’an’a Hizmet Derneği üyeleri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstererek Mescid-i Aksa'nın özgürlüğü, Filistinli Müslümanların zaferi için dua etti.

aw053214-04.jpg

Yapılan duaların ardından açıklamalarda bulunan Kur’an’a Hizmet Derneği Başkanı Erkan Karagöz, Kudüs'ün İslam'ın onuru ve Müslümanların kırmızı çizgisi olduğunu belirtti. Mescid-i Aksa'nın Müslümanların ilk kıblesi olduğunu ifade eden Karagöz, "Devlet terörü işleyen zalimler, kutsalımızı ele geçirmek için Filistinli kardeşlerimizi şehit ediyor. Bu uğurda her türlü zalimliği sergiliyorlar. Kudüs davası yalnız değildir. Oradaki Müslümanlar yalnız değildir. Filistin'deki kardeşlerimizin yanındayız" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.