Foça, Bayram Aydemir’i andı

Foça, Bayram Aydemir’i andı

TMVFL Ege Grubunda yer alan Foça Belediyespor Masterler, Bodrum Turgutreis Masterler ile Foça’da karşılaştı. Takımlar sahaya geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Foça Masterler oyucusu Bayram Aydemir için saygı duruşunda bulunarak başladılar.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi'nde (TMVFL) son iki haftaya girilirken kızışan puan mücadelesi Foça Bağarası 80.Yıl Sahasında oynanan Foça Belediyespor Bodrum Turgutreis Masterler maçı ile devam etti. Türkiye Şampiyonasına gidecek takımlar arasına girmek için alınacak puanlar büyük önem taşımasına rağmen maçta puan hesabı bir kenara bırakıldı. Maç öncesi geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Foça Belediyesporlu 50 yaşındaki Bayram Aydemir için saygı duruşu yapıldı. Her iki takım oyuncuları maçı da onun anısına sertliğe ve tartışmaya yer vermeyecek şekilde centilmence oynayarak tamamladılar.

Soğuk ve aşırı rüzgarlı havaya rağmen master futbolundan güzel örnekler sergileyen takımların mücadelesini ev sahibi Foça ilk yarıda Gürhan’ın attığı golle 1-0 kazandı. Foça Masterler takımından Adnan Alpsoy, Zeki Kozu, Atakan Yıldırım ve Murat Doğanhan arkadaşlarını kaybetmekten büyük üzüntü duyduklarını, anısını her zaman yaşatacaklarını söylediler.

1-001.jpg

Bodrum Turgutreis Masterler Kulübü Başkanı Cengiz Sarıoğlu da Foçalıların acısını paylaştıklarını dile getirdi. Maçla ilgili görüşlerini de belirten Cengiz Sarıoğlu; “ Kaybettiğimiz arkadaşımız için önce başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Burada iyi karşılandık. Gereken her şeyi yaptılar. Bizde onları aynı şekilde karşılamıştık. Bizim için her zaman söylediğimiz gibi skor değil spor önemli. Centilmence bir mücadele veriyoruz. İki takıma da başarılar diliyorum. Netice ne olursa olsun dostluk kazansın istiyorum. Sakatlık olmasın. Ligde güzel gidiyor. Güzel bir lig. Bu ligde olmaktan memnunuz. Bundan sonra daha iyi şeyler olacağına inanıyorum. Bodrum Turgutreis olarak önümüzdeki senelerde daha iyi takımlar kurup tekrar aynı lig içinde skor değil spor diyerek devam edeceğiz. Bütün takımlara da başarılar diliyorum. “ dedi.

foca.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.