Foça'nın halkçı başkanı Nihat Dirim kabri başında anıldı

Foça'nın halkçı başkanı Nihat Dirim kabri başında anıldı

Merhum geçmiş dönem Foça Belediye başkanlarından Nihat Dirim, vefatının 2. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Foça’da 1989-1999 tarihleri arasında belediye başkanlığı ve 2001-2003 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça ilçe başkanlığı görevlerinde bulunan Nihat Dirim için düzenlenen anma törenine; Dirim ailesi, sevenleri, CHP Foça İlçe Örgütü, geçmiş dönem Foça Belediye Başkanları ve meclis üyeleri ile Foçalılar katıldı.

Halkçı, demokratik ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hatırlanan, Foça’ya büyük hizmetlerde bulunmuş ve ilçe halkı tarafından özlemle hatırlanan Nihat Dirim için anma konuşmaları yapıldı.

foto-5.jpg

"SENİN İSMİNİ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, ‘‘Yalnız Foça’da değil Ege’nin kıyılarında esen bir barış rüzgarıydı. Kıymetli Başkanım Nihat Dirim, 1989 yılında dostlarınla birlikte Foça’da en tepeye taşıdığınız Cumhuriyet Halk Partisi bayrağının 8. dönemde hala dalgalandığını söylemek istiyoruz. Foça’da senin ismini yaşatmaya ve ona yakışır şekilde mücadele etmeye her zaman devam edeceğiz’’dedi.

"İZİNDE YÜRÜYECEĞİM"

Dirim ailesinin Foça’ya derin izler bıraktığına değinen Foça’nın CHP’li yeni dönem Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ise, ‘‘Foça’nın çok kıymetli değeri Nihat Dirim’i erken kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Rehber aldığım kıymetli büyüklerim Nihat Dirim ve Ali İlçan’ın izinde yürüyeceğim’’ dedi.

Anma programına katılanlar, konuşmaların bitiminde Nihat Dirim’in kabrine karanfiller bıraktı.

foto-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.