Galatasaray'dan Finlandiya Başbakanı'na Özel Forma

Galatasaray'dan Finlandiya Başbakanı'na Özel Forma

Galatasaray Spor Kulübü, Finlandiya'nın eski Başbakanı Jyrki Katainen'in ricası üzerine kendisine özel 10 numara forma gönderdi. Katainen'e forma ulaştırılması için Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek yardımcı oldu. Şimşek Finladiya'nın eski Başbakanı'na özel formasını uçakta takdim etti.

Sarı kırmızılı takım, kendisinden özel forma isteyen Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı ve Finlandiya eski Başbakanı Jyrki Katainen'e forma gönderdi. Formanın AB Komisyonu Başkan Yardımcısı'na ulaştırılmasını ise Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek sağladı.

Kataien'in eşi sıkı Galatasaray hayranıymış

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada Finlandiya Eski Başbakanı ve Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Jyrki Katainen'in önceki gün Türkiye ve Avrupa Birliği arasında gerçekleşen Yüksek Düzeyli Ekonomik Diyalog Toplantısı için İstanbul'da olduğu ve Ankara'ya uçmadan önce Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten, Galatasaray hayranı olan eşi Mirva Katainen için özel forma istediği belirtildi.

Şimşek'in özel kalem müdürü tarafından sarı kırmızılı kulübe iletilen istek kabul görünce, kulüp tarafından "özel rica" olarak nitelendirilen ve sırt kısmında Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı'nın eşi Mirva Katainen'in adının yazılı olduğu 10 numaralı özel forma hazırlatılarak sarı kırmızılı kulübün Başkanı Dursun Özbek tarafından imzalandı.

Özel olarak hazırlanan Özbek imzalı forma, heyetin Ankara'ya uçmasından önce Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı'na teslim edildi. Katainen, formayla beraber yanındaki Mehmet Şimşek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile beraber bir de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.