Güz Güz, yeni sezonu törenle açtı

Güz Güz, yeni sezonu törenle açtı

Güzelbahçe Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezonu açtı.

Güzelbahçe Şehir Stadında gerçekleştirilen sezon açılış törenine CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir, belediye meclis üyeleri, sporcular ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, “Spor yapmak için devletin ve yerel yönetimlerin gençlerimize imkan sağlaması gerekiyor. Güzelbahçe Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyor. Futbolun dışında diğer amatör branşlarda da faaliyet gösteren Güzelbahçe Belediye Spor Kulübünü kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. 


YENİ TESİS KAZANDIRALIM


Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Biz amatör sporları destekliyoruz. Gençlerimizi kahve köşelerinden, kötü alışkanlıklardan kurtarmak için belediyenin tüm imkanlarını kullanıyoruz ve 7'den 70'e herkese spor yapma fırsatı tanıyoruz. Başarılı olan takımlarımızı ve oyuncularımızı da belediye meclisi olarak ödüllendiriyoruz. Şehir stadının kullanımını gençlik spor il müdürlüğü belediyemize tahsis etmesi halinde buraya güzel bir spor tesisi yapmaya söz veriyorum” dedi.


Güzelbahçe Belediye Spor Kulübü Başkanı Alpay Kandemir de “Güzelbahçe Belediyesi, spor kulübümüzün tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. İzmir'de gıpta ile bakılan bir spor kulübü haline geldik. Toplam 2000 kişiye spor yaptırıyoruz. Spor kulübü olarak, Aikıdo, Su altı Sporları,  Voleybol, Basketbol, Tenis ve Futbol (U-13, U-16, U-19, Süper Amatör Lig ve Masterlar) ayrı olmak üzere  10 ayrı futbol takımımız bulunuyor” diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.