Hayal ettiğin gelecek Bahçeşehir Okulları’nda

Hayal ettiğin gelecek Bahçeşehir Okulları’nda

Akademik başarılarıyla öne çıkan Bahçeşehir Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için okula kabul sürecini başlattı.

İZMİR’deki üç kampüsüyle eğitim öğretimin lider kurumlarından olan ve akademik başarılarıyla öne çıkan Bahçeşehir Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim yılı için okula kabul sürecini başlattı.

STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitimini Türkiye’de ilk uygulayan okul olmasının yanı sıra çift dilli, kodlama ve robotik eğitimleriyle 21. yüzyıl bireylerini yetiştirmeyi hedefleyen Bahçeşehir Okulları, 4, 5, 6 ve 7. sınıflar için 25 Şubat’ta, okula kabul sınavı yapacak. Sınav sonucuna göre okullara kabul edilecek öğrenciler, belirli oranlarda eğitim bursu ile ödüllendirilecek. Sınav için başvurular, Bornova, Karşıyaka ve Güzelbahçe’deki kampüslere yapılabilecek. Bahçeşehir Okulları Ege Bölge Koordinatörü, Bornova Kampüs Müdürü Zeynep Hülagü, okula kabul sınavına İzmir’deki tüm öğrencileri davet etti.

Başvurular kampüslere yapılacak

“Hayal ettiğin geleceğe doğru yerden başlamak senin tercihin” sloganıyla eğitim sektörünün önde gelen okulu olduklarını dile getiren Hülagü, şöyle konuştu:

“Ulusal sınavlarda elde edilen başarılarla İzmir’in en başarılı okuluyuz. Bahçeşehir Okulları olarak tüm Türkiye’de 2017-2018 eğitim öğretim yılı kabul sınavını 25 Şubat’ta gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizi, okullarımıza bu sınavla alıyoruz. Ayrıca başarılı öğrencilere burslar veriliyor. Okullarımıza girmek isteyen öğrencileri sınavımıza bekliyoruz”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.