Home Store'dan zarif ve ışıltılı bir tarz

Home Store'dan zarif ve ışıltılı bir tarz

Home Store, bu sezon çok daha elegan çizgilerle donattığı koleksiyonuyla kalabalıklar içeresinde fark yaratmanıza olanak sağlıyor.

Cesur ve iddialı tarzını yansıtmayı seven kadınlar için doğru adres olan Home Store, yeni koleksiyonunda bulunan kokteyl ve abiye modelleri ile müşterilerine özel günlerde kalabalıklar içerisinden sıyrılabilecekleri çok özel modeller sunuyor. 
 

Home Store ile ışılda…
 

Koleksiyonda bulunan abiye modelleri, zengin kumaş seçimlerinin yanı sıra renk, baskı detayları, birbirinden özenli desen tercihleri ile farklı stillere hitap ediyor. Koleksiyonda nakışlar, volanlar ve fırfırlar bu yılki temanın ruhunu yansıtırken; siyah, kırmızı ve lacivert gibi renklerin ağırlıkta olduğu elbiseler, kadınlara zarif ve ışıltılı bir görünüm kazandırıyor. Egzotik feminenliği, hareketli omuz ve boyun detayları, bol kesim formlardaki mini-midi boy elbise modelleriyle de Home Store, kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 
Home Store’un zarif ve ışıltılı gece kıyafetlerini incelemek veya satın almak için tüm Home Store mağazalarını ve www.homestore.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.