İYİ Parti İzmir'e katılımlar devam ediyor

İYİ Parti İzmir'e katılımlar devam ediyor

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'ye katılan AKP Karabağlar İlçe ve Büyükşehir Meclis Üyesi Fikret Mısırlı'dan sonra 11. Hukuk Dairesi Üyesi Emekli Hakim Avukat Ayşe Altun da İYİ Parti'ye katıldı.

İYİ Parti İzmir’e yeni katılan üyelerle bir araya gelen İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Avukat Ayşe Altun ve Fikret Mısırlı ile birlikte fotoğraf paylaştı.

11. Hukuk Dairesi Üyesi Emekli Hakim Avukat Ayşe Altun İYİ Parti’ye üye olmasının ardından İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Av. Altun’a rozetini İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu taktı. Bezircilioğlu daha önce seçim süreçlerinde ve sandık güvenliği konusunda bilgi ve tecrübe sahibi Av. Ayşe Altun’un İYİ Partiye çok şey katacağını ve kendilerini İYİ Parti’de görmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Av. Altun İYİ Parti’de verilecek her türlü görevi yerine getirmek için hazır olduğunu söyledi.

gorselll-1.jpg

Geçtiğimiz günlerde AKP’den ayrılarak TBMM Grup Toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in tarafından rozeti takılan Karabağlar İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fikret Mısırlı İYİ Parti İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu “ Fikret Bey siyasette son derece tecrübeli ve etkin bir isim. Kendisini İYİ Parti’de görmekten dolayı mutluyuz. Kendisinin engin tecrübelerinden yararlanmak bizler için anlamlı. Bulunduğu her alanda büyük katkılar sağlayan Fikret Mısırlı’nın İYİ Parti’ye de güzel katkılar sunacağından eminim. Hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Fikret Mısırlı, "Sevgili İYİ ailem... Aranızda olmaktan dolayı mutluyum. Umarım bu katıldığım noktadan itibaren sizlere daha büyük destek göstererek hızınıza erişmeye çalışırım. Hepinize teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.