İzmir Efes Lions Kulübü törenle kuruldu

İzmir Efes Lions Kulübü törenle kuruldu

Topluma hizmet amacıyla sürekli çalışmalar gerçekleştiren Lions Kulüplerine bir yenisi daha eklendi

 

İzmir Efes Lions Kulübü, İzmir Karaca Otelde düzenlenen “Kuruluş Gecesi”  töreniyle kurularak hizmete başladı. İzmir Gündoğdu Lions Kulübü sponsorluğunda kurulan İzmir Efes Lions Kulübü’nün kurucu başkanlığını İnci Şap üstlenirken, Başkan Yardımcılığına Aylin Benazus Kınay, yönetim kurulu üyeliklerine ise Bricida Papi, Nesli Ulusoy ve Utku Dülekalp getirildi.

Geçmiş dönem Uluslar arası Direktörü Nesim Levi’nin yönettiği kuruluş gecesi töreni muhteşem görkemli görüntülere sahne oldu. 118 R Genel Yönetmeni Zeynep Kocasinan ile seçkin davetlilerin katıldığı törende kulübü kuran üyeler tek tek tanıtılarak alkışlandı.  Lions geleneklerine uygun gerçekleşen tören sonunda kurucu üyeler ayakta alkışlandı.

Sosyal sorumluluk düşüncesi ile bir araya gelerek kulübü kurduklarını belirten Kurucu Başkan İnci Şap; “ Yaşadığımız topluma, kentimize, çevremize, çevremizdeki başta sokak hayvanları olmak üzere tüm canlılara yönelik farkındalık yaratacak çalışmalar gerçekleştirmek istiyoruz. Genç ve dinamik bir ekip kurduk. Başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bizlere güvenen ve destek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum