Jeopark Kula Belediyespor Liderliği Kaptı

Jeopark Kula Belediyespor Liderliği Kaptı

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Jeopark Kula Belediyespor, Düzce Belediyespor’u kendi evinde 3-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

2016-2017 sezonu başlangıcında yeni bir kadro kuran Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, oyuncuların kısa süre içerisinde uyum sağlamasıyla yenilgiyi unuttu. Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin 9. hafta karşılaşmalarında Kula Kapalı Spor Salonu’nda güçlü rakibi Düzce Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmayı; Kula Kaymakamı Murat Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Genel Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Düzce Belediyespor yönetimi ve çok sayıda taraftar izledi. 

Liderliği Devraldı
Voleybol Erkekler 1. Ligi’nin iki güçlü takımı arasında gerçekleşen temposu yüksek olan karşılaşmada rakibinin üstünlük kurmasına izin vermeyen Jeopark Kula Belediyespor, coşkulu taraftar desteğini de arkasına alarak Düzce Belediyespor’a karşı rahat bir galibiyet aldı. Maçın ilk setini 25 – 16 kazanan Jeopark Kula Belediyespor, ikinci sette yine 25-16 gibi net bir skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette rakip takım 14-25 ile skoru 2-1’e getirdi. Kazanma arzusunu maçın son anına kadarsürdüren filenin efeleri, son sette rakibini 25-19’luk skorla geçerek maçı- 3-1 kazandı.  Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile 9. Hafta sonunda liderlik koltuğunu Düzce Belediyespor’dan kaptı. Bu galibiyetle birlikte 5 haftalık galibiyet serisi yakalayan Jeopark Kula Belediyespor, voleybol severlerin ilgiyle takip ettiği bir takım haline geldi.

Başkan Tosun, Sporcuları Tebrik Etti
Maçın sona ermesinin ardından oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Jeopark Kula Belediyesporumuz bu sezon iyi bir ivme yakaladı. Voleybolda başarının, takımdaki arkadaşlık ve uyumla doğru orantılı olduğunu düşünüyorum. Bu uyum, oynanan maçlarda da sonuca yansıdı. Voleybol takımımızın şu ana kadar aldığı güzel sonuçları sezon sonuna kadar koruyarak bir üst lig olan Efeler ligine çıkacağına inanıyorum. Halkımızın, voleybol takımımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Yönetiminden teknik heyetine, sporcusundan taraftarına emek veren ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Karşılaşmanın ardından Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, protokol üyeleri ve maç boyunca tezahüratlarla Jeopark Kula Belediyespor’a destek olan taraftarlar takım oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.