Jeopark Kula Belediyespor’dan Deplasman Galibiyeti 

Jeopark Kula Belediyespor’dan Deplasman Galibiyeti 

Jeopark Kula Belediyespor, Voleybol 1. Lig Erkekler A Grubu 8. Hafta karşılaşmasında Ankara ekibi PTT’ye konuk oldu.

Deplasman karşılaşmasında üstün bir oyun sergileyen Jeopark Kula Belediyespor, sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Jeopark Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda ligin 8. haftasında Ankara Temsilcisi PTT’yle karşılaştı. Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Tuncay Ergün, Kula Belediye Meclis üyesi İlyas Macun ve Kula’dan maça giden taraftarlar deplasmanda takımı yalnız bırakmayarak müsabakayı tribününden izledi. Maça etkili başlayan Jeopark Kula Belediyespor, üst üste aldığı sayılarla ilk seti 25-15’lük skorla kapattı.
 

Efeler Başkent’ten 3 Puanla Döndü

Mücadelenin ikinci setinde daha kontrollü oynayan filenin efeleri 25- 21’lik skorla durumu 2-0 yaptı. Üçüncü sette ise Jeopark Kula Belediyespor, attığı etkili servislerle rakibinin oyun kurmasını engelledi. Üstün bir performansla takım oyunu sergileyen Kula temsilcisi, rakibini son sette 26-24 ile geçerek maçı 3-0 kazandı. Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyet ile ligdeki puanını da 19’a çıkardı.
 

Liderliğe Adım Adım
Jeopark Kula Belediyespor, aldığı bu galibiyetle zirve yarışını sürdürdü. Ligde liderliğini sürdüren ve Düzce Belediyespor 8. hafta karşılaşmalarında kendi evinde Konya Büyükşehir Belediyespor karşısında puan kaybetti.  Jeopark Kula Belediyespor, 30 Kasım 2016 Çarşamba günü kendi evinde ağırlayacağı Düzce Belediyespor maçı öncesi lider ile arasındaki puan farkının 1’e inmesiyle liderlik yarışında avantaj yakaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.