Karşıyaka Belediyesi, 'Proje devam ediyor'

Karşıyaka Belediyesi, 'Proje devam ediyor'

Karşıyaka Belediyesi bazı yayın organlarında yayımlanan Çanakkale Şehitleri Anıtı ile ilgili haberlere yanıt verdi. Karşıyaka Belediyesi, rehabilitasyon projesinin devam ettiğini belirtti.

Çanakkale Şehitleri Anma Parkı’nın havuz bölümünde oluşan hasar, çevrenin çöplerle dolu olduğu iddiasına ve haberlere yanıt veren Karşıyaka Belediyesi, "Yaklaşık 32 milyon 500 bin lira harcanan su baskını önleme projesi tamamlanmış, devamında da park ve yeşil alanları kapsayan rehabilitasyon projesi devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

tr-izmir-asv2020-02-img37-karsiyaka-monument.jpg

Karşıyaka Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Çanakkale Şehitleri Anıtı çevresi; İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin özellikle Mavişehir bölgesindeki su baskınlarını tamamen önleyecek Kıyı Rehabilitasyon Projesi kapsamında bulunmaktadır. Yaklaşık 32 milyon 500 bin lira harcanan su baskını önleme projesi tamamlanmış, devamında da park ve yeşil alanları kapsayan rehabilitasyon projesi devam etmektedir. Bu düzenleme de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Şehitleri Anıtı ve çevre düzenlemesi ile entegre şekilde yapılmaktadır. Büyükşehir Belediyesi ile yapılan görüşmelerde proje çalışmasının hızlı bir şekilde devam ettiği, en kısa zamanda düzenlemenin yapılacağı belirtilmiştir. Karşıyaka Belediyesi olarak Çanakkale Şehitlerimizin ve verdikleri mücadelenin kutsallığına olan inancımız tamdır" denildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.