Karşıyaka Belediyesi'nden eğlenceyi sokağa taşıran davet

Karşıyaka Belediyesi'nden eğlenceyi sokağa taşıran davet

Karşıyaka Belediyesi’ne ödül getiren Sokak Senin etkinliği Mustafa Kemal Mahallesi 6753/7 Sokakta yapılacak.

MEDYA EGE – Karşıyaka Belediyesi’ne 2021 yılında Sağlıklı Kentler Birliği tarafından İyi Uygulamalar Yarışması’nda Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde birincilik ödülünü kazandıran Sokak Senin etkinliği, bu hafta Mustafa Kemal Mahallesi 6753/7 Sokakta gerçekleştirilecek. Etkinlik,16 Ağustos çarşamba günü saat 17.00’de başlayacak.

5.webp

Yaz ayları boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirilen etkinlik, çocuk ve ailelere yönelik keyifli aktiviteleriyle büyük ilgi görüyor.

Program kapsamında unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sokak oyunları yeniden canlandırılırken; ayrıca yüz boyama, dans gösterileri, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik gerçekleştiriliyor.

8-3.webp

Karşıyaka Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada “Sokak Senin etkinliklerimizle 13 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 17.00'da Mustafa Kemal Mahallesi 6753/7 Sokak'ta çocuklarımızla buluşarak doya doya oynayacağız. Sokak oyunları, boyama atölyeleri, spor aktiviteleri ve daha birçok eğlenceli etkinlik ile güzel bir gün geçireceğiz. Oyunlarımıza katılmak isteyen Karşıyakalı çocuklarımızı ve ailelerimizi etkinliğimize bekliyoruz." cümleleri ile tüm çocuklara davette bulunuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.