MAC & CHEESE FESTIVAL İZMİR’DE

MAC & CHEESE FESTIVAL İZMİR’DE

7’den 70’e herkesin çok sevdiği makarna ve her öğünde yesek bıkmayacağımız peynir, mükemmel bir organizasyon da sizler için bir araya geliyor;

 

Bu yıl ilk kez düzenlenen etkinlikte, makarna ve peynirin birlikte sunulduğu lezzet yolcuğu, İzmir’in tarihi dokusuyla bütünleşen şehrin merkezinde ki Alsancak Gar‘da 12-13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşiyor. Leziz makarna çeşitlerinden, makarnaya lezzet katan farklı soslara kadar birçok lezzeti bir arada barındırırken, yöresel ve dünya çapında daha önce tatma imkanı bulamadığımız ürünleri de deneme & satın alma imkanı bulacaksınız.

unnamed-(6)-040.jpg

Usta Şef’lerin workshopları, Travel & Gourmet dergisinin şef & yazarlarının workshopları, sektörün öncü isimlerinin oluşturduğu söyleşiler, markaların tadımları & ikramları, festivale özel satışta olan ürünler, organik pazar, alışveriş bölümü, müzik, sohbet ve tabiki leziz makarnalar & peynirler sizler için tek bir festivalde bir araya geliyor. En lezzetli soslarıyla makarna yapımını işin ustalarından öğrenebileceğiniz Mac & Cheese’de, peynir tadım stantları ve ziyaretçilere gün boyu sunulacak Macbox’da makarna ikramı yapılacak.

Makarna ve peynirin bir çok farklı sunumla, farklı damak zevklerine hitap etmesi sonucunda oluşan festival fikri ve İzmirlilere güzel bir gün yaşatmanın amacıyla Lego Medya tarafından organize edilen Mac & Cheese Festival’in biletleri biletix de satışta...

Sadece makarna ve peynir ile sınırlı kalmayan Mac & Cheese , usta şeflerin yer aldığı workshopları ve  söyleşilerle hafızalardan silinmeyecek.

12-13-14 Mayıs 2017 tarihlerinde makarna ve peyniri festival tadında yaşamak için MAC&CHEESE‘de buluşmak dileğiyle...

Tarih: 12-13-14 Mayıs 2017

Festival saatleri: 12:00 / 21:00

Bilet fiyatı: günlük 25 TL (Biletix)

Yer: Alsancak Tren Gar’ı İzmir

www.macandcheeseizmir.com

unnamed-(5)-059.jpgunnamed-(5)-059.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.