Menderes Belediyesi'nden çiftçilere destek olacak protokol

Menderes Belediyesi'nden çiftçilere destek olacak protokol

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yerel Tohum Merkezi için protokol imzaladıklarını açıkladı.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in Başka Bir Tarım Mümkün Vizyonuyla yerli üreticiyi desteklemek için başlattığı atalık tohum çalışmaları Menderes'te de sürüyor.

f7gwebyxeaa4jso.jpeg

Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Yerel Tohum Merkezi için protokol imzaladıklarını duyurdu.

f7gwe2yxqaawip9.jpeg

Başkan Özkan, açıklamasında "Çiftçimize desteğimizi sürdürüyoruz. Bereketli topraklarımızın verimini arttıracak çalışmalarımız devam ediyor. Belediyemiz ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında Çile Mahallemizde yapımına başlanan Menderes Belediyesi Yerel Tohum Merkezi için protokolümüzü İzmir Büyükşehir Belediyesi ile imzaladık. Fide yetiştiriciliğinden sera kurulumuna, eğitimlerden çalıştaylara kadar birçok projeyi hayata geçireceğimiz protokolümüz Menderes’imize ve tüm üretici kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.