Menderes'in köyünden İtalya'ya uzanan bir başarı öyküsü

Menderes'in köyünden İtalya'ya uzanan bir başarı öyküsü

Menderes’in Develi köyünde yaşayan Ertuğrul Bozdağlı aldığı destek ile okuduğu İtalya’da dikkat çeken başarıya imza atarak okulu derece ile bitirmeyi başardı.

25 yaşındaki Ertuğrul Bozdağlı önemli bir başarı hikayesine imza attı. Menderes’in Develi köyünde yaşayan Bozdağlı, Tüprag A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Dağlıoğlu’nun destekleriyle gittiği İtalya’nın Roma Sapienza Üniversitesi’nden yüksek not ortalaması ile mezun oldu. 110 üzerinden 108 not alarak başarılması güç bir sonuca ulaşan Bozdağlı, başarısını Dağlıoğlu’nun desteğine bağladı.

whatsapp-image-2023-07-24-at-10-01-18-1.jpeg

DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN

İtalya'da hatta dünyada en iyi üniversitelerden birisi olarak gösterilen, Avrupa'nın öğrenci sayısı olarak en büyük ve Roma'nın en eski üniversitesi olan Roma Sapienza Üniversitesi Facolta dı Economıa fakültesini başarıyla bitiren Bozdağlı, okul yaşantısında yakaladığı başarıyı iş yaşantısında da sürdürmek istiyor. Dünyanın en iyi giyim markalarından H&M’de profesyonel olarak iş yaşantısına atılan Bozdağlı, ilerleyen süreçte alanının en iyisi olmak için kolları sıvadı.

VEFA ÖRNEĞİ

Yıllarca babası İrfan Bozdağlı’nın Tüprag A.Ş bünyesinde çalıştığını ifade eden Ertuğrul Bozdağlı, ‘’Babam eski bir Tüprag çalışanı. Kendisi sayesinde Tüprag şirketinin eğitim başta olmak üzere birçok alanda ihtiyacı olanlara destek olduğunu biliyordum. Bir gün berberde tıraş olurken Tüprag A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Dağlıoğlu geldi, o gün kendisiyle ile tanışma fırsatım oldu ve kendisinden staj konusunda destek istedim. O sırada Denizli Pamukkale Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman öğrencisiydim. Kendisi de beni geri çevirmedi ve başarı öykümün önemli dönüm noktalarından birisi oldu. Onun sayesinde Tüprag Eldorado Gold firmasinda Finans departmanında stajımı yaptım. Ardından önce Polonya sonra İtalya’da ki eğitimim de beni hep destekledi. Kendisi ve şirketin büyük destekleri sayesinde akademik kariyerimi başarı ile tamamladım. Kendisine ne kadar teşekkür etsem az. Menderes’in köyünden çıkıp dünyanın sayılı üniversitelerinden birisini başarıyla tamamlama noktasında ki hedeflerime ulaşmam noktasında bana desteklerini esirgemediği için kendisine minnettarım’’ dedi.

GURUR KAYNAĞI

Bozdağlı’nın yakaladığı başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirten Tüprag A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Dağlıoğlu, ‘’Ertuğrul’un böylesine önemli bir başarı yakalaması benim için gurur verici. Ülkemizde Ertuğrul gibi nice gençler var. Gençlerimizin hedeflerine ulaşması için elimizden gelen desteği hem şahsım hem de Tüprag olarak yapmaya devam edeceğiz. Çünkü inandığımız bir şey var o da ülkemizin Atatürk’ün de ifade ettiği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için inanmış gençlere ihtiyacı olduğu. Ertuğrul kardeşimi yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki meslek yaşantısında da önemli işlere imza atacak ve başta değerli ailesi olmak üzere bizleri ve ülkesinin gururlandıran birisi olacak’’ diye konuştu.

whatsapp-image-2023-07-24-at-10-01-18-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.