Menderes’ten 'iyi’lik hareketi

Menderes’ten 'iyi’lik hareketi

Türkiye’yi sarsan depremin ardından İyi Parti Genel Merkezi tarafından başlatılan kampanyaya İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı da katıldı.

Yüzlerce mama, ıslak mendil, bebek bezi ve hijyenik petlerin yer aldığı koliler depremzedelere ulaştırılmak üzere İyi Parti İzmir İl Başkanlığı’na gönderildi.

Başlatılan yardım kampanyasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Menderes İlçe Başkanı Özdemir Makas, “Depremin hemen akabinde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde İl başkanlıklarımızın görevlendirmeleriyle yardım seferberliğimizi başlattık” dedi.

ÇOĞUNLUĞU “KULLAN-AT” ÜRÜNLER

5.jpg

Bölgeye gidecek ürünleri tespit ederlerken kullan-at ürünleri özellikle tercih ettiklerini belirten Makas, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin dört bir yanından yardım kampanyası başlatıldı. Bizler de İyi Parti Menderes İlçe Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın sürekli kullandıkları mama, ıslak mendil, bebek bezi, hijyenik pet, tuvalet kağıdı, kağıt havlu ve konserve ürünleri tercih ettik.”

“GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ”

4.jpg

Yapılan yardımlardan dolayı herkese teşekkürlerini ileten Başkan Makas, yardım toplama kampanyalarının devam edeceğini de belirterek sözlerini şöyle noktaladı:

“Giyimden, ısıtıcıya; ayakkabıdan, battaniye her türlü temel ihtiyaçlarla bizlere destek olan tüm iyi yüreklilere teşekkür ediyoruz. Hazırladığımız ilk ürünler İl Başkanlığımız koordinesinde yola çıkacak ve diğer turlar için yardımlarımızı toplamaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı İyilik hareketimize davet ediyorum. İletişime geçmek isteyen vatandaşlarımız 0554 819 5785 ve 0232 782 4610 numaralı telefondan bizlerle iletişime geçebilirler. Gün birlik olma günü!”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.