Menemen FK'dan transfer atağı

Menemen FK'dan transfer atağı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, transfer çalışmalarına hız vererek; Atakan Üner, Mazlum Demir, Kıvanç Küçükkarış ve Sedat Cengiz’i kadrosuna kattığını resmi sosyal medya hesaplarından duyurdu.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta devre arasına 31 puanla play-off hattında giren Menemen FK, transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. İlk olarak Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın raporları doğrultusunda eksik bölgeleri belirleyen sarı-lacivertli ekip, daha sonra ise transferler için düğmeye bastı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda İzmir ekibi, son olarak Düzcespor’da forma giyen kanat oyuncusu Atakan Üner ile ofansif orta saha oyuncusu Sedat Cengiz’i kadrosuna katarken, Bucaspor 1928’den ise kaleci Kıvanç Küçükkarış ile savunma oyuncusu Mazlum Demir’i transfer ettiği duyurdu. 4 oyuncu birden takviye yapan Menemen FK'nın, 1-2 takviye daha yaparak ara transfer dönemini kapatması bekleniyor.

Öte yandan Menemen FK, Kıvanç Küçükkarış ve Atakan Üner ile 1,5+1’er yıllık sözleşme imzalarken, Mazlum Demir ve Sedat Cengiz ile de 1.5’ar yıllık sözleşme imzaladı.

aw116994-03.jpg

aw116994-02.jpg

aw116994-04.jpg

aw116994-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.