Mert Algan'dan single müjdesi

Mert Algan'dan single müjdesi

İzmirli Sanatçı Mert Algan, sözü ve müziği Okan Öz'e ve Serkan Bigay'a ait olan sosyal medya adlı tek single şarkısının çalışmalarına başladı.

İzmir'li Sanatçı Mert Algan Sözü ve Müziği Okan Öz'e ve Serkan Bigay'a ait olan Sosyal Medya adlı tek Single şarkısının çalışmalarına Genç Müzik Yapım Şirketi ile başladı. Şarkının aranjesini Serkan Bigay üstlendi. 

Mert Algan, "Yeni çıkacak olan single şarkımızın öncelikle kendi adıma memleketim İzmirim'e, yanımda olan desteklerini benden esirgemeyen arkadaşlarıma, büyüklerime, dostlarıma, piyasada şarkımız kimlere kadar ulaşıyorsa herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu şarkıda emeği geçen Sanatçı Besteci Okan Öz'e ve Genç Müzik Yapım Şirketi Serkan Bigay'a Sosyal Medya adlı şarkıda kendisine göstermiş oldukları desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Okan Öz ve Serkan Bigay ise Mert Algan'ın her zaman yanında olduklarını ve kendisi için ne gerekiyorsa destekleri ile çalışmaların devam edeceğini Sosyal Medya adlı şarkınında Mert Algan için bir başlangıç olduğunu ve daha çok şarkılara, başarılara imza atmak istediklerini dile getirdiler. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.