Obilet.com'a uluslararası ödül!

Obilet.com'a uluslararası ödül!

Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs, uçak, feribot bileti ve araç kiralama platformu obilet.com, Uluslararası Seyahat Ödüllerinde (International Travel Awards) “En İyi Seyahat Teknolojileri Şirketi” ödülüne layık görüldü.

Geçtiğimiz yıl En İyi Uçak Biletleme Platformu ödülünü kazanan Obilet.com bu yıl da Uluslararası Seyahat Ödülleri’nde “En İyi Seyahat Teknolojileri Şirketi” kategorisinde 1.lik kazandı. Hem web hem de mobil uygulama üzerinden otobüs, uçak ve feribot seferlerinin karşılaştırmalı olarak listelendiği ve bilet satın alma işleminin yapılabildiği bir platform olan Obilet.com, geçtiğimiz ay araç kiralama hizmetine de başladı. Obilet’ten yapılan açıklamaya göre platforma yakın bir zaman içinde otel rezervasyonu hizmeti de eklenerek, kullanıcılara turizm ve seyahat sektörünün tüm ürünlerine tek bir platform üzerinden ulaşma imkânı sağlanacak.
maxresdefault.jpg
Obilet, Seyahat ve Turizm Sektörüne Yönelik Birçok Teknolojik Çözüm Sunuyor

Şehirler arası otobüs firmalarına sefer ve envanter yönetimi yazılımı sunan Obilet.com, diğer biletleme platformlarına ve fiziki bilet satış noktalarına da sefer verisi dağıtım hizmeti ve acente ekranı sağlıyor.

Teknolojik Kapasitesini Yurt Dışına Taşıyor

Sektörel yazılım ve platform hizmetlerini yurt dışına taşımaya hazırlanan Obilet.com’un hizmet sunduğu birçok firma halen Avrupa ve Orta Doğu’daki çok sayıdaki ülkeye düzenledikleri seferleri Obilet’e ait yazılım altyapısı üzerinden, %100 dijitalleşme esasıyla yönetiyor.

2018’den beri düzenlenmekte olan Uluslararası Seyahat Ödülleri’ne, bu yıl çeşitli kategorilerde 120’den fazla ülkeden 6 binden fazla firma aday olmuştur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.