Profesyoneller büyük akademi tanıtım toplantısında buluştu

Profesyoneller büyük akademi tanıtım toplantısında buluştu

Çocukların gelişim ihtiyaçlarına yönelik oluşturulan ve alanında tek olan Büyük Akademi tanıtım toplantısını Eraslan Okulu Mavişehir kampüs alanında gerçekleştirdi.

Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Büyük Akademi çatısı altında bir araya gelen kurumların yetkilileri katılımcılara kurslara ilişkin bilgilendirmede bulundu. 

3-14 yaş aralığındaki çocukların gelişim ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplama fikrinden yola çıkan Büyük Akademi, profesyonel işbirlikçilerinin ve eğitmenlerinin katılımı ile düzenlediği tanıtım toplantısında veli ve öğrenciler ile buluştu. 

Mavişehir’de bulunan Eraslan Okulu kampüs alanında gerçekleşen toplantıya Arkas Spor Okulları İdari Koordinatörü Bülent Kandemir, Arkas Spor Okulları Sorumlusu Metin Başkır, voleybol antrenörü Seray Güneş, yelken antrenörü Tayfun Erey, İzmir Fransız Kültür Merkezi Müdürü Caroline David, kurs müdürü Güzin Bozduman, Mozart Akademi Kurucuları Fatma Cinpir, İlhan Cinpir, Mavişehir Spor Kulübü Kurucusu Murat Acet ve Technokids robotik eğitmeni Sema Çalışıyor katıldı. 

BÜYÜK AKADEMİ 15 EKİM’DE DERS BAŞI YAPIYOR 

15 Ekim’de çalışmalara başlayacak olan Büyük Akademi’de öğrenciler 8 ay boyunca okul sonrası ve hafta sonları eğitim görecek.

Akademide, ana faaliyet branşı voleybol olan Arkas Spor Kulübü, yine başta voleybol olmak üzere, yelken ve hareket eğitimi dersleri ile yer alacak.

Fransızca öğrenmek ve Frankofon kültürünü keşfetmek için İzmir Fransız Kültür Merkezi, Büyük Akademide seviye kursları ve etüt çalışmaları gerçekleştirecek.

Müzik, tiyatro, opera ve bale gibi çağdaş sanat dallarını daha önce denenmemiş yaratıcı projelerle destekleyerek uluslararası standartlara taşıyan Mozart Akademi, enstrüman, koro alanlarında birebir dersler ile öğrencilere uluslararası standartlarda bir eğitim sunacak.

Genç yaşta sporcu yetiştirme misyonuyla hareket eden Mavişehir Spor Kulübü, ilkokul öğrencilerine basketbol eğitimi verecek.

Türkiye'nin ilk akademik lego merkezi olan Technokids, okul müfredatında yer alan konuları legolarla uygulamaya koyacak. Öğrencilerin mühendislik bakış açısıyla sistemler kurduğu ve bu sistemleri harekete geçirdiği derslerde, öğrenciler problem çözmeyi öğrenecek.

BÜYÜK AKADEMİ’NİN BİR PARÇASI OLUN 

Çocuğunuzun tüm gelişim ihtiyaçlarını tek bir kampüste, alanında en profesyonel eğitmenlerle alabileceği bu yeni akademiye kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak için  www.buyukakademi.com adresi ziyaret edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.