Şampiyon İzmir1461 Spor!

Şampiyon İzmir1461 Spor!

İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde uzun süredir amatör kümede mücadele eden İzmir 1461 Spor, hafta sonu yaptığı maçı kazanıp, gurubunda şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıktı.

MEDYA EGE - İzmir’in Karabağlar İlçesi’nde Trabzonspor’un alt yapı çalışmalarıyla spor hayatına giren İzmir 1461 Spor, kısa sürede hem alt yapısını güçlendirdi, hem de üst yapıda A Takım oluşturarak amatör lig de mücadeleye girdi.

İzmir 1461 Spor Kulübü Başkanı Halil Bayın başkanlığında Karabağlar İlçesi’ndeki çocukların ve gençlerin gözde spor kulübü olmayı kısa sürede başaran İzmir 1461 Spor Kulübü, Karabağlar’da sporun gelişmesi ve sporcu gençlerin yetişmesinde de büyük pay sahibi olmayı başardı.

İzmir 1. Amatör Lig’de 10. Gurupta A Takımıyla mücadele eden İzmir 1461 Spor, hafta sonu Karabağlar Cennetçeşme SK ile şampiyonluk maçına çıktı. İlk yarıda attığı gollerle 3 sıfır öne geçen İzmir 1461 Spor, ikinci yarıda bir gol daha atarak maçtan 4-1 galip ayrılmasını bildi.

İzmir 1461 Spor için bu maçın bu sonucu aynı zamanda şampiyonluk sonucuydu. Önümüzdeki dönemde İzmir 1461 Spor, İzmir’de Süper Amatör Lig’de maçlar yapmaya hak kazandı. Kulüp Başkanı Halil Bayın, sporcuları ve tarafları şampiyonluktan dolayı kurtlarken Karabağlar ‘da spora ve sporculara yatırım yapılmasının önemine değindi. Başkan Bayın, “İmkânsızlıklar içinde mücadele ederek şampiyonluklar kazanıyoruz. İmkânlarımız daha çok olduğunda Karabağlar’ın gençlerinin, çocuklarının sportif başarılarının daha da çok artacağına eminim. Biz onlara güveniyoruz. Spor tesisleri ve saha anlamında spor kulübü olarak, spor yapmak isteyen çocuklar ve gençlerimiz için Karabağlar ’da bizlere imkânlar tanınmasını diliyoruz. Gençlerin ve çocukların spor yapması, sporun içinde yaşaması ve büyümesi hem ilçe olarak, hem il olarak, hem de ülke olarak en büyük kazanımımız.” Dedi.

20230617-185131.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.