Şampiyon Kick Boks'çudan Sedat Peker'e destek

Şampiyon Kick Boks'çudan Sedat Peker'e destek

“Vatanını seven bir kişinin böyle mesnetsiz iftiralarla kirletilmesine karşıyım”

Askerliğini yapmadığı iddiasıyla son günlerde Sedat Peker’e karşı sosyal medyada başlayan linç girişimine bir tepkide İzmirli Dünya Kick Boks Şampiyonu Cesur Turgay’dan geldi. Turgay, “Vatanını seven bir kişinin böyle mesnetsiz iftiralarla kirletilmesine karşıyım” dedi.

Sedat Peker’i herkesin bildiğini ifade eden Turgay, “Sedat Peker, ülkesi için canını verecek bir kişidir.  Astı astarı olmayan yalan yanlış ifadelerle sosyal medyada bir karalama operasyonu düzenleniyor. Bunun kimler tarafından yapıldığı ortadadır.  Ülkemizin başında FETÖ gibi bir bela dolanıyor. Bu belaya karşı daha da kenetlenmemiz gerekirken birileri tarafından vatanseverlere iftiralar atılıyor. Bizler buna seyirci kalmayacağız” diye konuştu.

HODRİ MEYDAN

Sedat Peker’in her zaman arkasında olduğunu ifade eden Turgay, “Herkes arkasından konuşmaya çalışıyor. Ben bu ülkenin bir dünya şampiyonu olarak, Peker’e her zaman destek veriyorum. Sedat Peker’e düşmanlığı olan herkese hodri meydan diyorum. Yerim yurdum belli isteyen buyursun gelsin” dedi.

PEKER ADINA RİNGE ÇIKACAK

Turgay, 22.09.2017 akşamı saat 23:00’da Mohammad İsa ile yapacağı müsabakayı da Peker’e ithaf etti. Peker adına sahaya çıkacağını belirten Turgay, “Bu maçtan ülkem için zaferle ayrılırken maçı Peker’e armağan edeceğim. Vatanseverlerin yalnız olmadığını cümle aleme göstereceğim” diye konuştu.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.