Sandal: Sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz

Sandal: Sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak için çalışıyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: Toplumsal sorumluluk bilinciyle, sadece Bayraklı'yı değil, tüm canlıları kucaklamak için çalışıyoruz.

MEDYA EGE - Sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratan çalışmaları ile dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, toplumsal sorumluluk bilincini vatandaşlara da aşılayan çalışmalar yürütüyor.

20231123135351529.jpg

Belediye, bu ay ilçede bulunan okullarda erken yaşta hayvan sevgisi bilincinin aşılanması, sokak hayvanlarının korunması ve beslenmesi konularında okullarda çalışma başlatmış, belediyenin veteriner hekimleri, çocuklara bilgiler aktararak kedi maması dağıtmıştı.

baskan-sandal-bayrakli-icin-adalet-istiyoruz-3.jpeg

Belediye Başkanı Serdar Sandal da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile toplumsal bilince dikkat çekti. Başkan Serdar Sandal paylaşımına "Sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak ve onlara sevgi dolu bir gelecek sunmak için çabalıyoruz. Toplumsal sorumluluk bilinciyle, sadece Bayraklı'yı değil, tüm canlıları kucaklamak için çalışıyoruz" notunu düştü.

63982bf52944d.jpg

Bayraklı Belediyesi, öte yandan, Mansuroğlu Mahallesi’ndeki ‘Sokak Hayvanları Tanı ve Tedavi Merkezi’ can dostların yaşam şartlarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 1 yıldır hizmet veren merkez, bölgenin önemli ihtiyacını karşılarken, verilen hizmetler vatandaşlarda da memnuniyet yarattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.