Sözüpek güven tazeledi

Sözüpek güven tazeledi

CHP Karabağlar’da kongre heyecanı sona erdi! Kazanan belli oldu

CHP Karabağlar Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Bülent Sözüpek ile Emel Tangobay yarıştı. Seçim sonunda mevcut başkan Sözüpek güven tazeledi. Sözüpek 205 oy alırken, Tangobay ise 195 oyda kaldı. Bir oy geçersiz sayıldı.

CHP Karabağlar’da delegasyon bugün ilçe başkanı ve yönetimi seçmek için sandık başına gitti.

Karabağlar Mustafa Necati Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede mevcut İlçe Başkanı Bülent Sözüpek ve Emel Tangobay yarıştı.

Mevcut İlçe Başkanı Bülent Sözüpek kazanan isim oldu. Beyaz liste 205 oy alarak yarışı kazandı. Mavi listenin oyu ise 195 oldu. Bir oy geçersiz sayıldı.

bboolss.jpg

KONGREDE YAŞANANLAR?

Kongreye CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, CHP İzmir önceki dönem Milletvekilleri Tacettin Bayır ve Musa Çam, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Yönetimi ve çok sayıda partili katıldı.

BÜLENT SÖZÜPEK: MEŞALELERİ BIRAKMAYACAĞIZ

Beyaz Liste adayı Bülent Sözüpek ise açıklamasında, “Sizler son seçimlerde adaleti ve hukuku savundunuz. Bu coşkulu kalabalık, bu topraklarda yeşeren inancım sizlerin iradesinin en güçlü kanıtıdır. CHP ülkemizin temeli ve geleceğin garantisi olan bir partidir. Genel Başkanımız liderliğinde bizler de halkımızın yanında olacak, adaleti savunmaya devam edeceğiz. Biz dürüstlüğü ve ilkeli duruşuyla örnek olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izindeyiz. Biz Deniz Gezmiş’in onurlu duruşuyla Karabağlar’a aydınlık günleri getireceğiz. Onların yaktığı aydınlık meşalelerini bir an olsun bırakmayacağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.