Toprağın öyküsünü yazacaklar

Toprağın öyküsünü yazacaklar

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 15’incisi başlıyor.

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun 15’incisi, 5-17 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sempozyum, bu yıl da sanat etkinlikleri, sergiler, sanatçı sunumları, torna yarışmaları ile dopdolu olacak. Öte yandan el emeği ürünler satış noktaları, çocuk oyun parkı, yemek yarışmaları, konserler ve çocuk atölyeleri de Eskişehirlilere sanat dolu günler yaşatacak. Sempozyumda Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü kutlanacak.

AÇILIŞ TÖRENİ 5 EYLÜL’DE

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun açılış töreni 5 Eylül Pazartesi günü saat 18.30’da Eti Eski Fabrika alanında gerçekleşecek.

aw704808-01.jpg

5 ÜLKEDEN 8 SANATÇI

15’inci Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu bu yıl Türkiye’nin yanı sıra Romanya (Delia Maxim), Küba (Martha Jimenez), İtalya (Massimo Pistone), Güney Kore (Kim Yong Moon) ülkelerinden sanatçıların katılımı ile düzenleniyor. Sempozyuma Türkiye adına katılan sanatçılar arasında İbrahim Vefa İrdelp, Pınar Baklan, Necati Seydi Ferahoğlu ve Kaan Canduran olacak.

aw704808-03.jpg

KENT KONSERLERLE MÜZİĞE DOYACAK

Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, her yıl olduğu gibi yine müziği de kent halkı ile buluşturacak. Etkinlik çerçevesinde konser verecek isimler arasında Bülent Özdemir & Gökçe, Eypio, Coşkun Sabah, Vedat Sakman, Jungledak, Legends, Mesut Girgin, Özge Nur Altaş, Zeynep Ulusoy, Eko Sov, halk dansları, İlyasolog yer alıyor.

aw704808-05.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.