Torbalı Belediyesi'nden miniklere 23 Nisan hediyesi: Soytarılar Okulu

Torbalı Belediyesi'nden miniklere 23 Nisan hediyesi: Soytarılar Okulu

Torbalı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak 'Soytarılar Okulu' isimli müzikli danslı çocuk oyununu, minik izleyicilerle buluşturuyor.

MEDYA EGE – Torbalı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel gösterimi ile 4 yaş ve üzeri çocuklara yönelik olarak sahneye taşıyacağı 'Soytarılar Okulu' adlı müzikli danslı çocuk oyununu, minik izleyicilerle buluşturacak. Oyun, 23 Nisan Salı günü saat 16.00'da, İsmail Uygur Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

whatsapp-image-2023-10-07-at-17-9053-2321.jpeg

Ünlü Alman çocuk oyunu yazarı Friedrich Karl Waechter tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Yener Yayıcı'nın üstlendiği tiyatro oyunu, Torbalı Belediyesi Kent Tiyatrosu tarafından sahnelenecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek oyuna ilişkin Torbalı Belediyesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise; "Belediyemizden çocuklarımıza 23 Nisan hediyesi... Kent Tiyatromuzun sunduğu "Soytarılar Okulu" isimli oyun 23 Nisan özel gösterimi ile yeniden sahnelenecek. Ücretsiz oyunumuza tüm çocuklarımız davetlidir" ifadelerine yer verildi.

glcqb7twsaeufdv.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.