TripAdvisor cinsel istismar olayları...

TripAdvisor cinsel istismar olayları...

TripAdvisor, cinsel saldırı yaşanan otelleri sayfasında işaretleyecek. TripAdvisor, kullanıcı yorumlarını ve haberleri dikkate alarak istismar olayından emin olduktan sonra uyarı işaretini otellerin isimlerinin yanına yerleştireceği öğrenildi...

Kullanıcılarına otel rezervasyonları ve turizm desteği sunan TripAdvisor, cinsel istismar olayları yaşanan otelleri dijital olarak işaretleyecek. Cinsel saldırı yaşanan oteller, yanına eklenecek bir uyarı ikonu ile TripAdvisor'da belirtilecek.

Şirketten yapılan açıklamada, müşterilerini sağlık, güvenlik ve ayrımcılık dahil olmak üzere olabilecek her alanda koruma altına alınmasının amaçlandığı ifade edildi. Şirketin sözcüsü Kevin Carter bu uygulamanın cezalandırıcı değil bilgilendirici olduğunu belirtti.

Açıklamada, "Sağlık, güvenlik ve saldırganlık haberlerini değerlendirip otellerin yanında uyarı ikonu yer alacak" dendi. Söz konusu ikonları önümüzdeki hafta tanıtmayı planlayan seyahat uygulaması, herhangi bir otel hakkında elde ettiği ilk haberle birlikte uygulamayı da başlatacak.

Uyarı ikonlar, olaylar devam ettiği müddetçe üç ay süreye kadar otelin sayfasında yer alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.