Depremzedeler için doğaçlama performans

Depremzedeler için doğaçlama performans

Ürdünlü müzisyen Layth Sidiq, Türkiye ve Suriye'de hayatını kaybeden insanlar için doğaçlama bir performans gerçekleştirerek takipçilerini deprem yardımlarına destek olmaya çağırdı.

Irak kökenli Ürdünlü müzisyen Layth Sidiq, Instagram hesabında Türkiye ve Suriye'deki depremde yakınlarını kaybedenlerin anısına 1 dakikalık bir performans gerçekleştirdi.

indir.jpg

Sidiq, performansının yanı sıra, yaşanan depremlere ilişkin şu cümleleri kullandı; "Geçtiğimiz hafta depremi hisseden ve yakınlarını kaybeden birçok Türk ve Suriyeli aile için dayanılmaz bir hafta oldu. Geçtiğimiz hafta ayrıca, insanları temel ihtiyaçları için ailelere bağış yapmaya ve destek olmaya teşvik etmek ve kurtarma görevlerine yardım etmek için dünyanın dört bir yanından gelen destek ortaya çıktı. Bugün, hepinizi desteklemeye ve en çok ihtiyaç içerisinde olan topluluklara elinizden geleni vermenizi tavsiye ediyorum. Ama aynı zamanda tüm kayıp canlara bir dakikalık saygı ve rahmetle anmak istiyorum ve bu kısa doğaçlamayı onların anısına sunuyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.