1 GÜN İÇİNDE 2000 BAŞVURU YAPILDI !

1 GÜN İÇİNDE 2000 BAŞVURU YAPILDI !

"Emre Yücelen Şan Dersi" adlı YouTube kanalında, müzik sektörüne yeni yetenekler kazandırmak amacıyla düzenlediği online "ses ve beste" yarışmalarına bir yenisini daha ekledi.

YouTube platformunda, "Emre Yücelen Şan Dersi" adını verdiği kanalında, ortak noktası müzik olan pek çok video içerik üreterek  YouTube fenomenlerinden birisi haline gelen müzisyen, yorumcu ve vokal koç  Emre Yücelen;  müzik sektörüne yeni yetenekler kazandırmak amacıyla zaman zaman gerçekleştirdiği ses ve beste yarışmalarına bir yenisini daha ekledi.

 Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle, günlerini karantinada geçiren takipçilerinin yoğun ısrarları üzerine Emre Yücelen, düzenleyeceği yeni yarışmanın hazırlıklarına hız verdi.  Cover ve beste kategorisinde düzenlenen yarışma için   finalistlere ödüller de hazırlayan Emre Yücelen, yarışmanın duyurusunu "Emre Yücelen Şan Dersi" adlı  YouTube kanalından yaptı. Yarışmanın duyuru videosu yayınlandıktan bir gün sonra 2000 kişinin katılımı gerçekleşti. Yarışmanın başvuruları için son gün ise 17 Mayıs olarak belirtildi.

Katılımcılar cover kategorisinde tüm tarzlarda 1,5 dakikadan az olmayan performanslarıyla yarışıyorken, beste kategorisinde ise kendi söz ve bestelerinden oluşan şarkıların performans videoları ile yarışıyor.

Emre Yücelen ile birlikte yarışmada, finale kalan sesleri ve besteleri puanlarıyla değerlendirecek olan jüri üyeleri ise ; son dönemin yükselen ismi,  Emircan İğrek, Dolu Kadehi Ters Tut grubunun sevilen solisti Uğurhan Özay, konservatuardan birincilik ile mezun olarak İstanbul Radyosu'nda göreve başlayan, TRT ekranlarının ünlü solisti  Esra İçöz, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Tunzale Agayeva ve Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Oğuz Aksaç olacak.

Yarışmanın ödülleri ise taşınabilir portatif monitör, oyuncu kulaklığı, klavye-mouse seti, müzik kategorisi online eğitim seti, şarkıların plak baskısı ve Emre Yücelen Şan Dersi YouTube kanalında canlı performans ve sohbet programına katılma hakkı olarak duyuruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.