“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutluyorum”

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutluyorum”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Demir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Demir, dün olduğu gibi bugün de, emekçilerin kazanılmış haklarını yok edecek, tırpanlayacak, esnetecek hiçbir harekete izin vermeyeceklerini, emeğin yanında, emekçilerle birlikte olacaklarını, alın terinin karşılığının verilmesi için tüm güçleri ile mücadele edeceklerini vurguladı.

whatsapp-image-2021-04-30-at-11.09.00.jpeg

Demir mesajında: “Toplumsal hayat virüs nedeniyle bir defa daha durma noktasına gelmiş durumda. Bu süreçte emekçi kardeşlerimiz tüm güçleriyle kalkınmamız için çalışmaktadırlar. Ülkemizde ve dünyada emek gücü, örgütlü mücadelesi sayesinde bugünkü konumunu elde etmiştir. 1 Mayıs, hakların elde edildiği, işçi emeğinin unutulmadığı, örgütlü mücadelenin bayram gününe dönüştüğü büyük bir mücadeledir. 

 Her şartta helal lokmasını alın teriyle kazanan ve zorluklara göğüs geren işçi kardeşlerimizin bir gün değil her gün yanlarındayız.  Bu duygu ve düşüncelerimle, bütün emekçi dostlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü in içten duygularımla kutluyorum” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.