1 Mayıs’ta Menderes'te gök ayyıldıza büründü

1 Mayıs’ta Menderes'te gök ayyıldıza büründü

Menderes Belediyesi tarafından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Menderes Belediyesi tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Menderes Uçurtma Şenliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı ve Sahili'nde düzenlendi. Binlerce vatandaşın katılım gösterdi şenlikte 3 bin 500 uçurtma ücretsiz dağıtıldı. Tüm gün süren etkinliğe AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de katıldı.

Bahadır Tatlıöz Coşkusu

Şenlik kapsamında oluşturulan özel oyun alanında çocuklar gönüllerince eğlendi. Çizgi film karakterlerinin de yer aldığı şenlikte, yüz boyama, sihirbazlık gösterileri ve çeşitli yarışmalar gerçekleştirildi. Sevilen sanatçı Bahadır Tatlıöz de şarkılarıyla şenlikte yer aldı.

Çifte kutlama

Şenliğe katılanlara teşekkür eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Bu yıl Menderes sahillerinde gök yine ay yıldıza büründü. Belediyemiz tarafından dokuzuncusunu düzenlediğimiz uçurtma şenliğimiz, her sene olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü gerçekleşti. Hem işçi bayramımızı hem de şenliğimizi birlikte kutlayarak çifte kutlama yaptık" dedi.

Şengül’den teşekkür

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ün de şenliğe katıldığını kaydeden Başkan Soylu, “  Yoğun gündemine rağmen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde, Uçurtma Şenliğimize katılarak bizlerle olan, Menderesli hemşehrilerimize sevgisini gösteren AK Parti İl Başkanımız Sayın Aydın Şengül'e teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de, “ Baharın bu güzel günlerinde Menderes Belediyemizin düzenlediği uçurtma şenliğine katılarak hem vatandaşlarımızla bir araya geldik hem de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü çok farklı bir şekilde kutladık. Bu güzelliği bizlere yaşattıkları için başta belediye başkanımız olmak üzere etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ederim” dişe konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.